Specialister på utomhusspa och inomhusbad

Swebad är ett familjeägt företag och har sedan början av 2000-talet levererat spabad, swimspas och inomhusbad. Vi har byggt vår verksamhet genom proffsmarknaden och blivit ett välkänt varumärke i branschen.

Ständigt utvecklar vi vårt sortiment för att erbjuda det bästa alternativet för alla badälskare. Det är med stolthet vi har barnfamiljer, sportentusiaster, och livsnjutare som lyckliga ägare av ett Swebad. Bra kvalité, god produktkännedom, eftermarknadsprodukter, lättillgänglig information och en direkt servicesupport skapar trygghet i ditt köp. Välkommen till oss på Swebad!

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE

Fördelar med spabad från oss

Låg driftkostnad

Du ska kunna använda ditt
spabad varje dag utan att oroa
dig för skyhöga elräkningar.

Lätt att underhålla

Du ska inte behöva spendera din helg med att underhålla ditt spabad eller ha en kemiexamen för att hålla vattnet kritallklart.

Rent vatten

Utsätt inte din familj för onödiga och potentiellt skadliga kemikalier. Våra spabad är utrustade med avancerad vattenreningsteknik.

Så säger våra kunder

Andas kvalitet

Andas kvalitet, känns lyxigt att krypa ner en fredagskväll och få avkopplande massage.

-Jonas A

Ett kanonköp

Fick mitt SPA bad för en vecka sedan och är helnöjd. Lätt installation. Leveransen från Bauhaus gick på en vecka efter beställning och chauffören var mycket trevlig. Har badat i stort sett varje dag och har även köpt till en wificonnector som ligger i badet så att har koll på vädret. Ett kanonköp i till ett rimligt pris!

– Håkan R

Prisvärd!

Snabb leverans och enkel att koppla in. Prisvärd!

– Karl G

Fördelar med varma bad som du kan uppleva

Lindring av muskelvärk
Avslappning
Allmänt välmående
Bättre sömn