Lyxigt swimspa med endast ett simtag mellan träning och relax

Med ett swimspa från Swebad kombineras möjligheten till högintensiv träning och avslappnande massage i ett och samma bad. Varför välja när man kan ha båda delarna, unna dig en guldkant i  vardagen i dag och alla andra dagar.
Besök gärna någon av våra återförsäljare eller ladda ner vår katalog för fullständig information om våra swimspa!

 

 

Swebad Hydro Zone

Hydro Zone är ett all-inclusive spabad och swimmingpool. Badet har separat terapi/avkoppling och badzon där olika temperaturinställningar kan ställas in för bad- och terapidel. Spadelen har bekväma sittplatser för hela familjen och 68 terapijets för optimal njutning.

295 000 kr

Swebad Hydro Zone
Swebad Aqua Gym Max

Aqua Gym Max är vårt mest sålda swimspa med terapi/avkoppling och simdel. Badet har fyra sittplatser varav en lounge med hydroterapi, en plats för nack- och axelmassage och två ryggmassagestolar. Badet har 81 stycken kraftfulla terapijets för optimal njutning.

259 000 kr

Swebad Aqua Gym Max

Våra bad kommer med många fördelar!

Otroligt nog, de flesta ram/stomme garantier för spabad är pro-rata. Detta innebär att de minskar i värde allteftersom spabadet åldras, vilket leder till dryga kostnader för dig om ramen/stommen för ditt spabad går sönder i den senare delen av garantitiden. Vår spa-garanti är inte pro-rata. Om din ram/stomme går sönder inom garantitiden på 10 år så byter vi ut den.

Medan det är möjligt att producera spa-jets och andra plastkomponenter genom att återanvända plaster, är det samtidigt svårt att garantera deras grundläggande kvalitet. Vortex spa jets produceras med hjälp av högsta klassens plast. Detta säkerställer längsta möjliga livslängd och är anledningen till att vi kan ge dig en branschledande, 3 års garanti på jets.

I hjärtat av varje kvalitativt spabad finns ett kvalitetsskal. När allt kommer omkring så kan pumpar och annan utrustning ersättas, medans ett spaskal inte kan. Det är just av denna anledning som Vortex Spas använder ett fyraskikts, 8 stegs Thermabond-lamineringsprocess som inte finns i de flesta andra spabad. Denna process omfattar härdning av skalet i en kontrollerad temperatur- och luftfuktighetsugn. Detta är helt avgörande för att skalet ska hålla under hela ägandet.

Ingen vill ha en ett läckande spabad! Vortex spa är konstruerade med flexibla Duraflex PVC-rör, som är speciellt utformade för att användas i högpresterande spabad. Duraflex innehåller en spole av styv PVC inom dess väggar som gör att rören kan böjas. Detta säkerställer ett jämnt tryck till varje stråle samtidigt som det undviker stela rätvinkliga fogar som kan minska trycket.

Vortex hydroflow-jets är utformade för att maximera jet-tryck och ge en världsklassig hydroterapi-upplevelse. En rad olika typer av jets såsom riktade, roterande och fasta finns tillgängliga för att skapa olika massage varianter i varje sittplats. Vissa platser ger en bred massage med brett svepande roterande jets, medan andra ger en punktriktad massage i shiatsustil. Oavsett vad du föredrar, kommer Vortex spa tillfredsställa dig.

Behöver du få hjälp av din 9-åriga granne för att programmera din DVD-spelare? Vortex intuitiva kontrollsystem är konstruerade för maximal flexibilitet och kontroll, samtidigt som det är lätt att använda, även om du förlorar manualen den första veckan. Vortex kontrollpanel styr de flesta funktioner med en enda tryckning på en knapp. Mer avancerad kontroll kan uppnås genom de vanliga menyfunktionerna.

Slåss inte om den bästa platsen i huset. De flesta Vortex spa har två. Normalt sett har ett vanligt spabad en plats som är den bästa. För att undvika argumentationer kring platserna i Vortex spabad så har nästan varje bad två lyxiga platser för hydroterapi.

Precis som vissa gillar hårda sängar och en del gillar mjuka, finns det en mängd olika personliga preferenser när det kommer till jet-tryck. För att garantera fullständig tillfredsställelse för alla, kan varje säte i ett Vortex spa styras med stolens tryckkontrollratt. Dessutom kan de flesta jets styras individuellt och dirigera trycket där du behöver det som mest.

Våra spa-bad är utrustade med jets för nacken som är speciellt konstruerade för att minska stress och spänningar i nacke och axelpartiet. Att ha möjligheten att välja jets för din nacke är som att ha din egna personliga massör på stand by, redo att eliminera vardagsstressen.