Regler för tävlingar på Instagram och Facebook

Nedan finner du allmänna villkor och regler för Swebads Facebook- och Instagram-tävlingar. Genom att delta i tävlingen godkänner du våra Tävlingsvillkor samt samtycker till personuppgiftsbehandlingen.

Instagram: Tävlingsregler

Allmänna regler gällande tävlingar på Instagram.

Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa Allmänna Tävlingsvillkor samt samtycker till personuppgiftsbehandlingen.

  1. Tävlingen organiseras utav Swebad AB
  2. Tävlingarna är inte på något sätt sponsrade, främjade eller administrerade av Instagram.
  3. Din Instagram-profil måste vara skapad i enlighet med Instagrams policys och du måste ha en öppen profil. Fejkprofiler får ej delta i tävlingarna. Endast personer fyllda 18år med hemvist i Sverige får delta i Swebads tävlingar.
  4. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och anmäla bidrag som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara etiskt eller moraliskt stötande.
  5. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi lägger upp ditt namn på Swebads sociala medier i samband med dragningen samt att personal från Swebad eventuellt kommer att vara på plats för att dokumentera leveransen av vinsten. Detta kommer att ske i repotage form, materialet kommer eventuellt att användas på Swebads sociala kanaler. Vinnaren dras av personal på Swebad och beslutet kan inte överklagas.
  6. Vinnaren annonseras på Swebads instagramkonto utav Swebad samt meddelas via PM.
  7. Vinnaren behöver kontakta Swebad AB inom 14 dagar efter utannonseringen utav vinnaren. Vinnaren behöver bifoga adress, kontaktuppgifter samt telefonnummer.

Obs! Om vinnaren inte kontaktar Swebad AB enligt den utsatta tiden är juryn fria att dra en annan vinnare utav tävlingen.
Priset skickas inom 30 dagar efter det att Swebad erhållit vinnarens adressuppgifter.

  1. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person.
  2. Priset/Vinsten kan inte tas ut i kontanter och inte bytas till andra produkter till ett likvärdig pris. Eventuell vinstskatt samt frakt/leverans betalas utav vinnaren. Möjlighet finns även att hämta vinsten på Swebads huvudkontor i Norrköping.

Personlig information

Då vi presenterar vinnaren kommer namnet på vinnaren att tillkännages i Swebads sociala kanaler. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för att tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, hos tex. Instagram samt slutförsäljning utav varan. Vinnarens personliga information kommer inte att delas med tredje part. Vi kan komma att spara personuppgifter om vinnaren upp till 90 dagar efter utsedd vinnare. Swebad kommer inte spara för att på annat sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i Swebad s tävlingar på Facebook eller Instagram. Vi kommer alltså inte använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen:

Swebad AB
Fridhemsvägen 3
602 13 Norrköping
Sverige

Märk kuvertet med GDPR.

Swebads integritetspolicy

Fördelar med spabad från oss

Låg driftkostnad

Du ska kunna använda ditt
spabad varje dag utan att oroa
dig för skyhöga elräkningar.

Lätt att underhålla

Du ska inte behöva spendera din helg med att underhålla ditt spabad eller ha en kemiexamen för att hålla vattnet kritallklart.

Rent vatten

Utsätt inte din familj för onödiga och potentiellt skadliga kemikalier. Våra spabad är utrustade med avancerad vattenreningsteknik.

Så säger våra kunder

Prisvärd!

Snabb leverans och enkel att koppla in. Prisvärd!

– Karl G

Ett kanonköp

Fick mitt SPA bad för en vecka sedan och är helnöjd. Lätt installation. Leveransen från Bauhaus gick på en vecka efter beställning och chauffören var mycket trevlig. Har badat i stort sett varje dag och har även köpt till en wificonnector som ligger i badet så att har koll på vädret. Ett kanonköp i till ett rimligt pris!

– Håkan R

Andas kvalitet

Andas kvalitet, känns lyxigt att krypa ner en fredagskväll och få avkopplande massage.

-Jonas A

Fördelar med varma bad som du kan uppleva

Lindring av muskelvärk
Avslappning
Allmänt välmående
Bättre sömn